activiteiten | Groningen

Wijnproeven - Wijnproeverij

Groningen

wijnproeven groningen

Maak kennis met de wijnwereld!

Wanneer u met een groep(je) eens wat ander wilt doen dan uit eten is een wijnproeverij een lekker, leerzaam en gezellig alternatief. Regelmatig worden er verschillende wijnproeverijen en workshops georganiseerd.

Bijzondere ervaring

Een leuke en bijzondere ervaring samen van de wijnproever en het proeven van de verschillende wijnen onder hhet genot van bijpassende hapjes staan garant voor een gezellige en leerzame avond. Op deze wijnproeverijen kunt u genieten van wijnen van verschillende komaf in een relaxte sfeer.

Onze wijnen proeven? Elke maand geven wij wijnproeverijen.

Bezoek de website van: Wijnproeven - Wijnproeverij

Over de auteur: Alternatief Genieten
Altijd op zoek naar nieuwe belevenissen, dat ene leuke festival en unieke accommodaties om te overnachten. Schrijf jij met ons mee?

Onlangs toegevoegdHemeltjelief Festival

(Noord-Holland) Hemeltjelief! Festival; zoals ieder jaar weer veel (kinder)activiteiten, kunst, theater, bands en dj’s. Dansen, springen jullie weer mee?

» lees verderFestival Terug naar het begin

(Groningen) Festival terug naar het begin laat een mix van muziek, theater, poëzie, literatuur, dans en beeldende kunst zien.

» lees verderTralaluna, Casita on Wheels

(Drenthe) Tralaluna, Casita on Wheels (vintage/retro campertjes) voor een all-in wereldreis door Drenthe. Een beleving op zich, een ultiem tralala-gevoel

» lees verder