weekendje weg | Utrecht

Weekend Utrecht

Utrecht

Weekend UtrechtWeekendje weg in Utrecht, wilt u een heerlijk weekendje weg of bijzonder overnachten in Utrecht? Dat kan! Een goedkoop en leuke weekendje weg vindt u hier! Met veel tips voor leuke activiteiten in Utrecht.

Overnachten in Utrecht

Bij onze selectie voor een heerlijk weekend Utrecht hanteren we geen harde criteria maar kijken we naar de sfeer, aandacht voor en locatie. We richten ons op een publiek dat op zoek is naar de wat kleinschalige adressen, intieme persoonlijke hotels en de pitoreske bed and breakfast adressen voor een heerlijk weekend in Utrecht.

Zowel de stad Utrecht als de provincie tellen honderen leuke hotelletjes en Bed and Breakfasts. Alternatief Genieten heeft een breed scala aan leuke en unieke overnachtingen in Utrecht, Karakteristieke Bed en Breakfasts,en voor de echte avonturiers onder ons adviseren wij Couchsurfing.

Activiteiten in Utrecht

Wij geven u graag 1001 redenen om naar deze provincie af te reizen voor een heerlijk weekend genieten!

Zowel de stad Utrecht als de provincie Utrecht is prachtig om te ontdekken. Om er te onthaasten, te fietsen, te wandelen of te kanoën. En om te genieten van al het schoons dat natuur, cultuur en historie ons te bieden hebben. Alternatief Genieten biedt voor een leuk weekend in Utrecht een breed scala aan activiteiten in Utrecht

Over de auteur: Alternatief Genieten
Altijd op zoek naar nieuwe belevenissen, dat ene leuke festival en unieke accommodaties om te overnachten. Schrijf jij met ons mee?

Onlangs toegevoegdHemeltjelief Festival

(Noord-Holland) Hemeltjelief! Festival; zoals ieder jaar weer veel (kinder)activiteiten, kunst, theater, bands en dj’s. Dansen, springen jullie weer mee?

» lees verderFestival Terug naar het begin

(Groningen) Festival terug naar het begin laat een mix van muziek, theater, poëzie, literatuur, dans en beeldende kunst zien.

» lees verderTralaluna, Casita on Wheels

(Drenthe) Tralaluna, Casita on Wheels (vintage/retro campertjes) voor een all-in wereldreis door Drenthe. Een beleving op zich, een ultiem tralala-gevoel

» lees verder