In dit restaurantje kun je genieten van een heerlijk indonesische maaltijd. Op het moment dat je binnen loopt wordt je met open armen ontvangen en wordt je door de vriendelijke sfeer meegevoerd. Tijdens het eten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van platenspeler. Op deze manier kun je een echt huiskamer gevoel creeren. Daarnaast vinden er regelmatig culturele activiteiten plaats met een multiculturele inslag. Zo zijn er verschillende avonden met bijvoorbeeld cinema, muziek, poezie en literatuur.

Eten zonder bijsmaak

Met gerechten uit de Indonesische keuken en een knipoog naar de dis uit andere nabije en verre landen, verleiden wij u graag om aan tafel te gaan en te genieten van de kookkunst in ons huiselijke en sfeervolle restaurant. Wij houden van puur en eerlijk eten zonder ‘bijsmaak’, daarom werken wij zoveel mogelijk met biologische (streek)producten.

Xapoe is in 2007 opgericht door Charles Goudsmit. De oprichting van Xapoe was de eerste stap op weg naar zijn droom om vanuit eigen middelen, ervaring en kennis, een levendig centrum in Assen te creëren voor multiculturele kunstvormen, met de Indonesische keuken als gastvrij hart van de zaak. Een centrum voor ontmoeting, verbinding, groei en ontspanning.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Weiersloop 1
9401 DZ ASSEN
0592-309424
Indonesisch Restaurant Xapoe
Reader Rating 0 Votes