Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

07-07-2017 t/m 09-07-2017

Hou je van strand, zee en groen? Dan moet je op het MadNes Festival zijn! Het is een muziekfestival waar allerlei activiteiten te doen zijn van surf en skate tot verschillende workshops en nog veel meer! Er komen op het festival internationale en nationale bands en DJ’s. Om alvast in de stemming te komen organiseert MadNes af en toe een pre-party op het vaste land.

Het festival is tot leven gebracht op strand Nes door een ingeving van een viertal strandwachten die op dat moment genoten van de zonsondergang en papier aan het prikken waren. Nes is één van de dorpen die op Ameland ligt. Grote delen van Ameland zijn natuurgebied. MadNes is één van de weinige surf en muziekfestivals van Ameland en daar een groot begrip geworden! De makers van het festival vinden duurzaamheid ook erg belangrijk. In verband hiermee willen zij op het festival een platform voor duurzame technologische ontwikkelingen. Er wordt onder andere met bio-gas gewerkt dat wordt gevormd uit koeienmest, waar er op Ameland genoeg van is. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers het strand schoonhouden worden er in verband hiermee prijzen verloot.

Een ticket die je koopt voor dit festival bied je veel meer dan toegang alleen. Je hebt recht op busvervoer van Ameland naar het festivalterrein en terug, deelname aan een clinic, camperen op het terrein, lunch en avondeten. Wat wil je nog meer? Het enige wat je hoeft te doen is je goeie humeur en gezelligheid mee te brengen. Dus op naar het MadNesfestival ! Ben je nog niet over de streep raadpleeg de site dan voor meer informatie en laat je enthousiastmeren.

Ameland | MadNes Festival
Reader Rating 1 Vote

Bezoek de website