Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

27-07-2017 t/m 30-07-2017

Het Kuna festival is een festival dat in het teken staat van kunst en cultuur in de natuur. Het Kuna festival vind plaats op het prachtig gelegen Kamp de Marke in de bossen van Dwingeloo in Drenthe.

Tijdens het Kuna festival exposeren kunstenaars hun werken. Daarnaast zijn er workshops, excursies, en is er theater, muziek, en allerlei andere leuke voorstellingen en bezigheden. Het is een heerlijk festival om er met je gezin of wat vrienden op uit te trekken.

De programmering

Tijdens het Kuna festival kunnen alle bezoekers in het “kunstenaarsbos” diverse kunst ontdekken. Diverse kunstenaars creeren en exposeren werk. Daarnaast zijn er een aantal toneelgezelschappen, bands, verschillende activiteiten, workshops, lezingen en nog veel meer. Speciaal voor de kinderen zijn er ook vele activiteiten, zoals iets in elkaar timmeren en schilderen, een springkussen, een klimwand, broodjes bakken, schminken en nog veel meer.

De sfeer

Het Kuna festival brengt een bijzonder en ontspannen sfeertje met zich mee. Het heeft een beetje een Oerol-achtig karakter, maar dan veel kleinschaliger en alles speelt zich af in de natuur. Het is lekker relaxt een dagje genieten en ontspannen midden in de natuur. De gasten hoeven niets te doen om zich een dag of een paar uurtjes te vermaken. Alle excursies, workshop etc… zijn deze dagen gratis, zodat iedereen dat gene kan doen waar hij/zij op dat moment zin in heeft.

Iedereen is welkom en we hopen je dan ook graag te mogen verwelkomen op het festival.

GEEN ZORGEN VOOR DE DAG VAN MORGEN
Kom naar Kuna Festival – het Kunst en Natuur Paradijs!

KUNA Festival
Reader Rating 0 Votes

Bezoek de website