Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

21-02-2016

Stel je voor: Het is zondag. Jij en je lief, of jij en je vrienden hebben zin in een zondag gevuld met ontspanning, lekker eten en drinken en gezelligheid. Precies dat én nog veel meer, vind je op de NeigbourFood Market, op het altijd levendige en creatieve Westergasterrein, te Amsterdam.

Food, Friends&Fun

De NeighbourFood Market is opgericht voor iedereen die van ambachtelijk eten en drinken houdt. Voor zowel de koffie-fan, als de salade liefhebber, voor de taart smikkelaars, en de broodeters én voor eenieder die grootgenieter is van nog onbekende smaken en ingrediënten, is dit een waar walhalla. Je vindt hier een groot aanbod aan enthousiaste producenten en distributeuren van allerlei soorten etenswaren. En de gemeenschappelijke deler is liefde en passie voor hun vak. Dat zie je en dat proef je. De NeighbourFood Market is een plek waar alles en iedereen samenkomt om elke laatste zondag van de maand te vervullen van nieuwe smaken, verhalen en inspiratie.

Eerlijk zullen we alles delen

Neem je eigen bord en bestek mee en schuif aan aan één van de vele lange tafels. Heb je thuis etenswaren liggen waar jij geen pap van kunt maken? Neem het mee en lever het in, dan wordt ervoor gezorgd dat het eten goed terecht komt. Eerlijk zullen we alles delen!

NeighbourFood Market is te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer op het terrein van de Westergasfabriek.

Neighbourfood Market
Reader Rating 0 Votes

Bezoek de website