Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

18-08-2017 t/m 23-09-2017

Het Shakespeare theater in Diever mag simpelweg niet ontbreken op AlternatiefGenieten.nl Het theatergezelschap voert elke zomer een aantal maal per week een werk van Shakespeare op in het prachtig openlucht theater in Diever.

Al in 1946 voerde het theater haar eerste Shakespeare stuk op: “Midzomernachtsdroom”. In de maanden juni tot en met september kunnen bezoekers plaatsnemen op de tribune van houten bankjes, uitkijkend op het toneel. Midden in het bos, in de buitenlucht dus! En terwijl het stuk begint in het laatste daglicht, wordt het langzaamaan donker buiten terwijl het prachtig vertaalde shakespeare werk zich aan je toont.

Het is aan te raden om kaarten ruim van tevoren te reserveren, want de capaciteit is beperkt. En mocht er kans zijn op regen tijdens de voorstelling is een paraplu niet toegestaan (omdat dat het zicht van de bezoekers achter je wegneemt), dus een poncho is dan een goed alternatief. Vele bezoekers nemen een drankje en/of wat lekker mee voor tijdens de voorstelling, maar er is ook bij het theater zelf het e.e.a. te koop.

Kortom: een geweldige avond uit, midden in de natuur, vol met cultuur, de ideale vorm van Alternatief Genieten.

Shakespeare Theater Diever
Reader Rating 1 Vote

Bezoek de website