Ontdek je talenten bij Stadswerkplaats Groningen. Je fiets repareren, eigen meubels maken, beeldhouwen of een stoel stofferen. In de Stadswerkplaats in Groningen kan het allemaal. Voor een klein bedrag kun je gebruikmaken van alle machines, en direct aan de slag. Maar moet jij je vaardigheden nog ontwikkelen? Volg dan een van de vele cursussen en ontdek je talent.

Walhalla voor liefhebber en professional

Jong of oud, vakman of beginner, man of vrouw. In de Stadswerkplaats vinden professionals en liefhebbers elkaar op het gebied van creativiteit en materiaalbewerking. Wil je zelfstandig aan de slag? Dat kan, ervaring en diploma’s zijn niet nodig. Voor 7 euro per dagdeel kun je gebruikmaken van veel machines. Het personeel denkt graag met je mee. Maar de beginner doet er verstandig aan een van de vele veelzijdige cursussen te volgen. De prijzen vallen mee. Van 65 euro om houten fotolijsten te leren maken, tot 220 euro om te leren hoe een auto technisch in elkaar zit.

Ook thuis in teamgevoel

Nog een goed idee, neem je collega’s of familie mee! Organiseer jij dit jaar het personeelsuitje of de familiedag? Altijd weer lastig om met iets orgineels op de proppen te komen. De Stadswerkplaats biedt ook daarvoor een oplossing. Met elkaar een creatie ontwikkelen naar eigen smaak. Van een beeldhouwwerk voor in het personeelsrestaurant tot een mozaïek van het familiewapen. Kennis en ervaring is niet nodig. Enthousiaste, ervaren en flexibele vakmensen begeleiden het team naar een knap staaltje werk.

Meer weten?

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Wil je meer weten over de cursussen? Of ben je benieuwd naar openingstijden en cursusdata? Bezoek dan eens op de website van de stadswerkplaats voor meer informatie en contactgegevens.

Bezoek de website

Adresgegevens:
AKerkhof 30
9711 JC GRONINGEN
050 3131490
De Stadswerkplaats
Reader Rating 2 Votes