Mini Maker Faire

Makerfaire Groningen

De Mini Maker Faire (MF050) Uitvinden, hacken, knutselen, bouwen, creatief met kurk. Iets maken en dat aan de hele wereld laten zien, op de Maker Faire is van alles te doen! 
Neem deel aan de DIY workshops, vergaap je aan de exposities of laat je inspireren door de talks en moedig de deelnemers van de Maker Challenge aan. Maak je eigen speakers voor je mp3-speler of mobieltje. Ben je meer van het milieubewuste type? Dan maak je die windmolen op zonne-energie.

Op zaterdag 12 oktober is Groningen weer voor 1 dag hèt makersbolwerk van het land. Net als vorig jaar barsten Theater de Machinefabriek en het Ebbingekwartierterrein dan uit hun voegen van alle workshops, expo’s en talks. Met maar liefst 67 onderdelen is er op deze editie nog meer te zien en vooral nog veel meer zelf te doen. Wat te denken van met zelfgebouwde-bootjes racen, je eigen chocoladefiguur 3D printen, ontdekken wat een hackerspace nu eigenlijk is, of Robin de Robot 2.0 (die van Bassie & Adriaan) in het echt ontmoeten!? Natuurlijk is er nog heel veel meer te beleven. Op onze website vind je het hele programma. Een kaartje kost € 2,- p.p. en voor maar € 5, – heb je een familieticket waarmee je met het hele gezin naar binnen kan. Koop je je kaartje in de voorverkoop, dan krijg je op vertoon van je e-ticket ook nog de enige echte Maker Faire poster gratis! Kaartjes zijn te krijgen via eventbrite.

We zien je heel graag op zaterdag 12 oktober van 12.00-18.00 uur bij de Groningen Maker Faire 2013! Tot dan!

Bezoek de website