Weekendje weg in Groningen, wil je een heerlijk weekendje weg of bijzonder overnachten in Groningen? Dat kan! Een goedkoop en leuke weekend weg vind je hier! Met veel tips voor leuke activiteiten in Groningen.

Overnachten in Groningen

Bij onze selectie voor een heerlijk weekend Groningen hanteren we geen harde criteria maar kijken naar de sfeer, aandacht voor en locatie. We richten ons op een publiek dat op zoek is naar de wat kleinschalige adressen, intieme persoonlijke hotels en de pitoreske bed and breakfast adressen voor een heerlijk weekend in Groningen.  Bekijk hier onze selectie overnachtingen in Groningen.

Zowel de stad Groningen als de provincie tellen honderen leuke hotelletjes en Bed and Breakfasts. Alternatief Genieten heeft een breed scala aan leuke en unieke overnachtingen in Groningen, en voor de echte avonturiers onder ons adviseren wij Couchsurfing.

Activiteiten in Groningen

Er gaat niets boven Groningen wordt wel eens gezegd. Wij geven u graag 1001 redenen om naar deze provincie af te reizen voor een heerlijk weekend genieten! Bezoek bijvoorbeeld eens het Nationaal Park Lauwersmeer, een prachtig park met  nog goed intact gebleven terp- of wierdedorpen en eindeloze vergezichten. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen en varen. 

Zowel de stad Groningen als de provincie Groningen is prachtig om te ontdekken. Om er te onthaasten, te fietsen, te wandelen of te kanoën. En om te genieten van al het schoons dat natuur, cultuur en historie ons te bieden hebben. Alternatief Genieten biedt voor een leuk weekend in Groningen een breed scala aan activiteiten in Groningen.

Gezellige eetcafes in Groningen

Gezellig drinken en praten in Café de Minnaar. Café de Minnaar ligt op loopafstand van het centrum van Groningen. Nabij het Noorderplantsoen met een eigen terras vinden we het erg gezellige eetcafeetje van Groningen, eetcafe Lambik. Veel stamgasten bezoeken dit knusse, ietwat gedateerde eetcafé met eenvoudige inrichting en servies.

In het pittoreske Garnwerd vind u eetcafé Hammingh. In de voormalige woonkamer van de familie Hammingh serveert men een uitgebreide menu kaart met invloeden van de streek en het seizoen.

Meer tips?


100% Groningen
Paymans, D.

Weekend Groningen
Reader Rating 0 Votes