Wakker worden in een leeuwenkooi, of overnachten skyhigh in het puntje van de vuurtoren Molja in de Noorse haven Ålesund. Bijzondere en hippe hotels vind je overal, van ronduit anders tot uiterst bizar.

Voor degenen die een reis hebben gepland en op zoek zijn naar een bijzondere overnachting moet echt eens een kijkje nemen op de website van unusualhotelsoftheworld.com Deze website biedt een verzameling unieke en bijzondere overnachtingen over de hele wereld.  Op de lijst staan de meest bijzondere bestemmingen. Wat denk je bijvoorbeeld van een verblijf in een iglo of  een omgebouwde wagon? Zelfs logeren overnachten onder water of in een riante blokhut in een boom behoort tot de mogelijkheden. Als je niet van kou of water houdt, dan kies je gewoon voor een verblijf in een vuurtoren of een betoverd landhuis.

Eco lodge, ontspannen in regenwoud

Australie: Midden in het regenwoud vinden we een heerlijk kuuroord en een uitstekende plek om tot rust te komen. Hier zijn 15 huisjes gebouwd midden in het regenwoud en amper te vinden. Het is in de buurt van Noord-Queensland en dat leeent zich uitstekend voor een uitstapje en het ervaren van de Aboriginal cultuur.

 

Overnachten in een hobbithuis

Voor menig Lord of the Rings fan staat een bezoek aan Nieuw-Zeeland ongetwijfeld hoog op het verlanglijstje. Als een echte Hobbit kan je in Otorohanga overnachten in het kleine Hobbit Underground Motel. Dit Motel ligt in het het Woodlyn Park welke je nog meer bijzondere overnachtingen biedt. Zoals overnachten in een volledig ingericht vliegtuig uit de jaren 50.

Bezoek de website van unusualhotelsoftheworld voor nog meer bizarre en bijzondere hotels, of bezoek onze pagina met nog meer bijzondere overnachtingen in Nederland.

 

Bezoek de website