Alternatief Genieten lanceert nieuwe website

Het is een tijdlang rustig geweest vanuit de activiteiten van Alternatief Genieten. En dat was niet zomaar zonder reden. Het concept achter Alternatief Genieten is verbeterd en we hebben een volgende stap gezet in het pad dat we volgen.

Vernieuwde website

We willen meer leuke mensen bereiken en een professionelere identiteit binnen ons segment van internet. Daarom is besloten om de website vernieuwen zodat deze helemaal bij deze tijd past en de identiteit te verbeteren. De oude website voldeed niet meer aan de wensen, en paste niet meer bij onze ambities.
Een half jaar geleden zijn we begonnen met het opnieuw bouwen en ontwerpen van Alternatief Genieten. We zijn erg trots op het eindresultaat!

Nog maar het begin

We hopen dat jullie er na het zien van de nieuwe website ook weer zo veel zin in krijgen als wij. De komende periode will we werken aan het verbeteren en uitbreiden van onze teksten op de website. Om dat te bereiken hebben we jou nodig. Daarom willen we je van harte uitnodigen om eens na te denken of er nog leuke / bijzondere activiteiten en kleinere festivals in de omgeving zijn.

Alle tips zijn welkom en wordt erg gewaardeerd. Onze tekstschrijvers zorgen er dan voor dat er een leuke tekst van wordt gemaakt. Deze tips en suggesties graag melden via het contact formulier dat te vinden is op de website.

Pluk je dag op Alternatief Genieten!