Free Architecture Surf Terrain | FAST

F.A.S.T. (Free Architecture Surf Terrain) is een uniek surfdorp aan de boulevard van Scheveningen. Hier vind je op een unieke lokatie een beach-hostel, kampeer- en camperplaatsen, een bar, een restaurant, kunstprojecten, een surfwinkel, surflessen, boardopslag, unieke vergaderruimtes, vette feesten.

 

FAST is een cultureel platform waar gezinnen, ondernemers, surfers, skaters, studenten, wandelaars, muzikanten en toeristen elkaar ontmoeten en bruggen bouwen.

Muziek en feestjes

Elke twee weken is er een Sunday Jam. Deze is akoestisch, relaxed, laidback, en vooral heel chill ;-) Bespeel je een instrument? Neem die dan mee tijdens de vrije jam sessie. Doe je dat niet? Gelukkig staat het bier koud en staat de hele dag in het teken van muziek, passies, slap ouwehoeren en niet te moeilijk doen. Springen, gek doen en vooral heel veel lachen.

Overnachten

Op het naast het noordelijk havenhoofd in Scheveningen is het surfhostel F.A.S.T. (Free Architecture Surf Terrain) verrezen, dat een eigen antwoord vormt op stilvallende bouwprojecten. Niet met diepzinnige theoretische verhalen maar ontwikkelend door te DOEN, met de plek zelf als uitgangspunt.  Naast het beachhostel kan je er kamperen of met je camper overnachten.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Strandweg 1a
2586 JK SCHEVENINGEN