Het NIVON is een organisatie , die vrije tijd met meerwaarde wil aanbieden. De meerwaarde zit in een goede mix van Ontspannen, Ontmoeten, Ontdekken en Ontplooien met Oog voor de omgeving.

Nivon helpt mensen verder

Het Nivon biedt verschilende mogelijkheden voor mensen om samen verder te raken dan in je eentje. We Ze geven mensen de kans om zich weer bewust te worden van zichzelf en hun omgeving. Maar ook helpen ze mensen verder op weg, de natuur in of op hun levenspad.

Wat biedt Nivon?

Het Nivon biedt allerlei activiteiten, plekken en producten die dit mede mogelijk maken: de zogenaamde vrijplaatsen. Dit kunnen reizen zijn waarin we samen op avontuur gaan, maar ook thema-activiteiten zoals jongerensurvivaltochten of eenouderweekenden. Daarnaast hebben ze natuurvriendenhuizen of boeken over Langeafstandwandelroutes (LAW”s) zoals het Pieterpad. Alle goede nieuwe ideeën zijn welkom: ze zijn er tenslotte voor en door onze leden. Als ze maar bijdragen in ontmoeten, ontspannen, ontdekken en ontplooien.

Nivon: Voor wie?

Jongeren, ouderen, alleenstaande, gezinnen, allochtonen, Nederlanders, natuurvrienden, mensenvrienden en meer: het Nivon is er voor iedereen die op zoek is naar meer én minder en dat samen aan durft te gaan.

Natuurvrienden , vrijplaats voor ontspannen en ontmoeten. Bijna alle activiteiten die op deze site beschreven staan worden uitgevoerd door vrijwilligers. Voor sommige activiteiten is er een onkostenvergoeding, voor andere krijg je korting op de deelnemersprijs. Het loopt nogal uiteen. Mensen die het leuk vinden om iets te organiseren, besturen, coördineren zijn van harte welkom. Er is veel mogelijk binnen het Nivon. Als je ideeën hebt, iets wilt doen neem dan eens contact op met een lokale afdeling, een accommodatie of het landelijk bureau.

Bezoek de website

Nivon - Ontspannen en ontmoeten
Reader Rating 0 Votes