Stitch n Bitch

Het is weer helemaal in, je eigen zelfgebreide sjaal, vest of schoudertas. Wie wil het niet? Leef je uit en maak je eigen unieke creatie. Helemaal naar jouw smaak. Niet alleen leuk, het bespaart je ook een hoop geld. Want die mooie nieuwe wollen muts van de H&M, kun jij ook echt zelf wel breien.

Fantastisch toch? Nou ja, het kan ook wel saai zijn. In je eentje, steek voor steek, het einde nog lang niet in zicht. Maar daarvoor is de oplossing zo gevonden. Word lid van een Stitch’n Bitch-groep in jouw omgeving en deel je passie, patronen en technieken met mede-breiers in een café om de hoek. Handig, inspirerend en gezellig! Wat wil je nog meer?

Hoe brei ik mee?

Jong en oud, beginnend of ervaren. Iedereen kan meedoen. Kijk op www.stitchnbitch.nl of er in jouw buurt al een breiclub is opgericht. Klik op je provincie en zoek op jouw stad of dorp. Een mailtje verder, kun je waarschijnlijk al zeer binnenkort aanschuiven. Helemaal vrijblijvend. Is er in jouw regio nog geen Stitch‘n Bitch- groep opgericht? Neem dan zelf het initiatief. Plaats een oproep op de website en schreeuw het van de daken. Op de website kun je lezen waaraan je allemaal moet denken. Veel succes!

Bezoek de website