BioThee is een detailhandel op internet en tevens groothandel voor hoge kwaliteit biologisch verbouwde theesoorten. Daarnaast levert BioThee toebehoren, als kopjes, theepotten en veel andere accessoires. BioThee.nl is ontstaan uit enerzijds een oude persoonlijke liefde voor kwaliteitsthee en anderzijds het recentere besef dat de beste kwaliteit alleen biologisch verbouwd kan zijn. Klanten zijn particulieren, kantoren, winkels, horeca en de pharmaceutische industrie.

BioThee.nl in 8 punten:

  1. Biologisch & gifvrij
  2. Hoge kwaliteit
  3. Lage verzendkosten
  4. Voor particulieren & bedrijven
  5. Makkelijk bestellen (account aanmaken hoeft niet)
  6. Meteen veilig betalen of na ontvangst
  7. Snelle levertijd (meestal volgende werkdag)
  8. Betaalbare luxe

Ze hebben gekozen voor een zeer betrouwbare partner voor de inkoop in China en de andere landen waar de door ons verkochte thee vandaan komt. Niet alleen zijn de eigenaren en medewerkers van onze partner Oasis GmbH ( http://www.oasistee.de ) persoonlijk zeer betrokken bij het biologische gedachtengoed (hetgeen bij andere aanbieders van biologische thee lang niet altijd het geval is), de theesoorten die door hen worden geïmporteerd staan allemaal onder controle van de Duitse staatsorganisatie Öko-Kontrollstelle die deze keurmerken uitreikt. Deze organisatie controleert de productie en verwerking van de thee op de voorwaarden gesteld in de "EU Organic Farming Regulation". Deze laatste is afgeleid van de "Guidelines of the International Federation of Organic Agriculture Movements", een samenwerkingsverband van circa 750 organisaties in meer dan 100 landen.

Bij het verbouwen van onze biologische theesoorten wordt geen gebruik gemaakt van chemische/synthetische bestrijdingsmiddelen en/of genetisch gemodificeerde organismen.

Bezoek de website