Huur een eend

2CV Experience

Nederland door de ogen van een Eend. En dan bedoelen we geen wc-eend of vreemde eend, maar een ‘lelijke Eend’. Huur een echte 2CV en laat verloren tijden opnieuw tot leven komen. Picknickmand in de achterbak, wind door je haren en genieten maar. Kies je eigen route of maak gebruik van een routeboek. Zelfs een picknickmand met koelbox is geregeld. Je moet alleen zelf nog even voor de proviand zorgen.

Bij de arrangementen van Huureeneend.nl krijgt u altijd een goed uitgewerkt routeboek. Deze leiden u over kleine wegen, door mooie gebieden naar bijzondere plekken. “s Avonds logeert u in een pittoresk B&B.

2CV – De Eend

De 2cv, ofwel ’de Eend’. Een legendarische auto. Nadat het laatste exemplaar in 1990 van de band rolde, verdween hij min of meer uit beeld. Maar dat neemt niet weg, dat je in een huurexemplaar nog altijd op vakantie kunt.

Duur? Niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Voor het huren van ‘lelijke eend’ voor een dag ben je al aardig wat eurootjes kwijt. Maar een speciaal arrangement is misschien wel leuker. Je krijgt twee dagen polder, plassen en pontjes in Midden Drenthe. De prijzen zijn inclusief overnachting en picknickmand.

Picknickmand met koffie en thee

Bij de eend krijgt u altijd een picknickmand mee. Huureeneend.nl zorgt voor koffie en thee. Verder zit alles in de mand wat u nodig heeft voor een romantische picknick: een kleed, bekers, glazen, borden en bestek. Voor de lunch kunt u zelf (onderweg of van te voren) even boodschappen doen.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Hoefseweg 11a
3821 AE AMERSFOORT