Weekend Utrecht

Weekend Utrecht

Weekendje weg in Utrecht, wil je een heerlijk weekendje weg of bijzonder overnachten in Utrecht? Dat kan! Een goedkoop en leuke weekendje weg vind je hier! Met veel tips voor leuke activiteiten in Utrecht.

Overnachten in Utrecht

Bij onze selectie voor een heerlijk weekend Utrecht hanteren we geen harde criteria maar kijken we naar de sfeer, aandacht voor en locatie. We richten ons op een publiek dat op zoek is naar de wat kleinschalige adressen, intieme persoonlijke hotels en de pitoreske bed and breakfast adressen voor een heerlijk weekend in Utrecht.

Zowel de stad Utrecht als de provincie tellen honderen leuke hotelletjes en Bed and Breakfasts. Alternatief Genieten heeft een breed scala aan leuke en unieke overnachtingen in Utrecht en voor de echte avonturiers onder ons adviseren wij Couchsurfing.

Activiteiten in Utrecht

Wij geven u graag 1001 redenen om naar deze provincie af te reizen voor een heerlijk weekend genieten!

Zowel de stad Utrecht als de provincie Utrecht is prachtig om te ontdekken. Om er te onthaasten, te fietsen, te wandelen of te kanoën. En om te genieten van al het schoons dat natuur, cultuur en historie ons te bieden hebben. Alternatief Genieten biedt voor een leuk weekend in Utrecht een breed scala aan activiteiten in Utrecht