Poppodium Paard van Troje

Poppodium Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering: Pop, Rock, Hiphop, Jazz, Blues, Americana, Wereldmuziek, stand-up comedy, van concerten tot dance en zoveel meer…

en dat alles vanuit het hart van Den Haag. Verder wordt er op de dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond de beste muziek gedraaid in de stijl van het Paard van Troje. De lekkerste en leukste platen komen deze avonden voorbij; kortom alle hoogtepunten uit de geschiedenis van de muziek.

Binnen de muren van Paard van Troje, dat in 2003 door meesterarchitect Rem Koolhaas in een modern jasje is gestoken, vind je twee concertzalen: een grote zaal met een capaciteit voor 1100 bezoekers en een kleine zaal, welke ruimte biedt aan 300 bezoekers. Op het podium gaven artiesten zoals Solomon Burke, Bløf, De Dijk, Kane, The Cult, Jools Holland, Fun Lovin’ Criminals, Editors, Maximo Park, Anouk, Within Temptation en DJ’s zoals Junkie XL, Jeff Mills, T. Raumschmiere & Deep Dish acte de présence.

Paardcafe

Er is elke avond wel iets te doen in het Paardcafé. Onder het genot van een hapje en drankje luistert u in het gezellige café en restaurant aan de Prinsegracht naar de beste muziek uit Den Haag en de regio. De woensdagavonden in het Paardcafé worden steeds bekender onder het Haagse publiek. Tijdens deze avond kunt u luisteren naar aanstormend talent of treft u oude vertrouwde gezichten aan op het podium. Het begint elke woensdag om 22.00 uur en de entree is gratis. Het restaurant heeft een maandelijks wisselende kaart. Ook kunt u dineren in het café waar, net als in het restaurant, voldoende tafeltjes beschikbaar zijn.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Prinsegracht 12
2512 GA DEN HAAG
070 7503434