accommodaties

uniek en bijzonder overnachten

Ontdek de meest bijzondere overnachtingen van Nederland. Heb je zin in een overnachting in een leuke B&B, tipi of boomhut? Verrassend overnachten in Nederland kan voor elke prijs.

Nederland biedt mooie accommodaties om te overnachten. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, of met je vrienden of vriendinnen.

Hihahut - Sterrenkijker avond
0.5

Hihahut

De mensen achter Hihahut hebben een erg leuk concept ontwikkeld. Ze hebben allen een passie voor natuur en avontuur. Op dit moment zijn er vier prachtige hutten...
2.8

Baaies

Slapen in een bajes aan een baai van het IJsselmeer. In een voormalig politiebureau, geschikt gemaakt voor max. 13 personen, kunt u slapen in een cel.
0.0

Kampari

Kampari, dat is kamperen met rust en ruimte om je heen en vooral met z’n tweetjes genieten van alles wat puur is!
0.0

Bed and Breakfast op de Vlakte

"Op de vlakte" B&B ligt zeer landelijk in het noordoosten van Friesland met Waddenzee, Lauwersmeer en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog binnen handbereik.
0.0

Bed and Breakfast Halte Baarland

Bed & Breakfast ‘Halte Baarland’ is een kleinschalig logeeradres op een prachtige landelijke plek in het mooie Zeeuwse natuurgebied ‘De Zak van Zuid-Beveland’.
0.0

Ruimte en rust

Midden tussen de akkers en de bossen vind je dit ontzettend gezellige vakantiehuis / groepsaccommodatie, zeer geschikt voor familieweekend, vergaderingen of workshops.