accommodaties

uniek en bijzonder overnachten

Ontdek de meest bijzondere overnachtingen van Groningen. Heb je zin in een overnachting in een leuke B&B, tipi of boomhut? Verrassend overnachten in Groningen kan voor elke prijs.

Groningen biedt mooie accommodaties om te overnachten. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, of met je vrienden of vriendinnen.

3.1

Hayema Heerd

Een unieke locatie voor familieweekenden, vriendenuitjes enz. Slapen in stro-bedden op de hooizolder of in ons gezellige strokasteel; back-to-basic en toch heerlijk comfortabel. Een bijzonder verblijf op de Hayema Heerd is gegarandeerd. De grote schuur is prachtig; je kunt er eten, drinken, spelletjes spelen en genieten van de imposante dak-constructie.
1.2

Lauwerslodge

Ons gastenverblijf Lauwerslodge is genoemd naar de Lauwers, een oude grensrivier die van oorsprong door de Doezumermieden liep.
0.0

Op het Graveland

Op het Graveland is een landelijk gelegen gastenverblijf waar u tussen de boerderijdieren kunt genieten van het prachtige uitzicht op de tuin en het coulissenlandschap van het Westerkwartier. Dit is een uitgelezen locatie van waaruit u de natuur en cultuur van de grensstreek van Groningen, Friesland en Drenthe kunt verkennen.
0.0

Stee in Stad

Stee in Stad, overnachten in de Korrewegwijk van Groningen. Een speciale overnachting in een bijzondere kamer in een normale woning.
article placeholder
0.0

Overnachten in een berenhol

Het is uniek in Nederland: bijzonder overnachten in een berenhol. Camping Buitengewoon Groenhoff werkt momenteel hard aan de realisering van 15 tweepersoons, uiteraard kunstmatig aangelegde, berenholen. Deze berenholen liggen aan een idyllisch meertje op een apart gedeelte van onze camping en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfs- en familiefeestjes, teambuilding sessies en andere soorten groepsbijeenkomsten.
0.0

Overnachten op een schip

Groningen heeft u natuurlijk veel te bieden. Uniek en en tegen een relatief laag bedrag overnachten op leuke schepen in Groningen. Dit kunt u geweldig combineren met een bezoek aan het Groninger museum een terrasje pakken op de Grote Markt of lekker shoppen in Heerenstraat.