accommodaties

uniek en bijzonder overnachten

Ontdek de meest bijzondere overnachtingen van Utrecht. Heb je zin in een overnachting in een leuke B&B, tipi of boomhut? Verrassend overnachten in Utrecht kan voor elke prijs.

Utrecht biedt mooie accommodaties om te overnachten. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, of met je vrienden of vriendinnen.

2.8

Jeugdhostel Utrecht

Geen zin om vroeg in de ochtend op het station te wachten op de eerste trein? Het jeugdhostel is te vinden in het centrum van Utrecht, vlakbij de kanalen, de kathedraal en het theater
0.0

Liniehutten

Bijzonder overnachten in de Bunkers in de nabijgelegen Grebbelinie. Deze hebben model gestaan voor de huidige Liniehutten en zijn gebouwd in een aarden wal en zijn erg confortabel en hebben een aangename sfeer. Binnen zit u heerlijk warm voor het knappende houtvuur in de houtkachel terwijl de regen op het grasdak klettert.
2.3

Stadscamping Utrecht

Stadscamping Utrecht, Ons kampeerterrein in Utrecht biedt 25 tentplaatsen op de wallen van het fort. Een stadscamping, maar midden in de natuur. Ideaal voor wandelaars, fietsers of een weekendje weg.
4.4

Bed and Breakfast Strowis

In een rustig straatje in de oude binnenstad van Utrecht ligt hostel Strowis. Het hostel is gevestigd in een monumentaal zeventiende-eeuws pand met originele details zoals schouwen en luiken.