Het team

Weg van de massa! Alternatief Genieten staat voor genieten op een andere dan gebruikelijke manier. Niet het bekende, maar nog nauwelijks ontdekte!

Regelmatig plaatst ons team berichten in de verschillende categorieen op onze website. Om verder te groeien en ons publiek verder te inspireren en verrassen zoekt Alternatief Genieten leuke en enthousiaste schrijvers die vrijwillig onderdeel willen uitmaken van ons redactieteam. Meer weten? Bekijk onze vacature

President

We zijn op zoek naar leuke mensen met een vlotte pen. Kom ons team versterken en schrijf mee!

Levensgenieter in hart en nieren! Mijn hart klopt sneller door mooie natuur, gezellige feestjes, leker eten, bijzondere festivals, intieme overnachtingen in bijzondere accomodaties, mooie reizen, inspirerende boeken, fotografie, Boeddhisme en spontane trips met bestemming onbekend en met de blik op oneindig!

Jenneke is een levensgenieter en houdt van soul, jazz & alternatieve muziek. Een actieve, biologische lifestyle zorgen voor een gezonde dosis energie. Ze werkt dagelijks vol enthousiasme aan online & offline media zoals het schrijven van teksten, het ontwikkelen en ontwerpen van websites, huisstijlen & andere grafische publicaties. In haar vrije tijd maakt ze zelf graag kleding, tassen en andere hippe spullen. Creativiteit stroomt door haar lichaam, vloeit graag uit op "papier" en lekt hier en daar een beetje tussen de regels door...

Eerst wilde ik mensen redden, nu de planeet ;-) Maar genieten van alle mooie en lekkere dingen van het leven, dat blijft.