Het team

Redactie Alternatief Genieten

President

Altijd op zoek naar nieuwe belevenissen, dat ene leuke festival en unieke accommodaties om te overnachten. Schrijf jij met ons mee?

Claire Vosse

Levensgenieter in hart en nieren! Mijn hart klopt sneller door mooie natuur, gezellige feestjes, leker eten, bijzondere festivals, intieme overnachtingen in bijzondere accomodaties, mooie reizen, inspirerende boeken, fotografie, Boeddhisme en spontane trips met bestemming onbekend en met de blik op oneindig!

Jenneke

Jenneke is een levensgenieter en houdt van soul, jazz & alternatieve muziek. Een actieve, biologische lifestyle zorgen voor een gezonde dosis energie. Ze werkt dagelijks vol enthousiasme aan online & offline media zoals het schrijven van teksten, het ontwikkelen en ontwerpen van websites, huisstijlen & andere grafische publicaties. In haar vrije tijd maakt ze zelf graag kleding, tassen en andere hippe spullen. Creativiteit stroomt door haar lichaam, vloeit graag uit op "papier" en lekt hier en daar een beetje tussen de regels door...

Rozemarijn

Eerst wilde ik mensen redden, nu de planeet ;-) Maar genieten van alle mooie en lekkere dingen van het leven, dat blijft.