accommodaties

uniek en bijzonder overnachten

Ontdek de meest bijzondere overnachtingen van Zuid-Holland. Heb je zin in een overnachting in een leuke B&B, tipi of boomhut? Verrassend overnachten in Zuid-Holland kan voor elke prijs.

Zuid-Holland biedt mooie accommodaties om te overnachten. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, of met je vrienden of vriendinnen.

Hihahut - Sterrenkijker avond
0.5

Hihahut

De mensen achter Hihahut hebben een erg leuk concept ontwikkeld. Ze hebben allen een passie voor natuur en avontuur. Op dit moment zijn er vier prachtige hutten...
0.0

Logeerboot Kralingen

Logeren op een loftboot, een unieke nautische belevenis. Lekker slapen in een comfortabel, luxieus ingericht appartement en genieten van het uitzicht op de Nieuwe Maas op het zonnige terras op het dek. Eigen entree en veel privacy , het centrum van Rotterdam op 10-20 minuten afstand te bereiken met openbaar vervoer of fiets. Gratis parkeren.
0.0

Logeerboot Visithor

Logeren op zijn Rotterdamst in het maritieme hart van de stad. Comfortabel overnachten op een stoer schip dat de perfecte uitvalsbasis is voor alles wat er te beleven is in Rotterdam.
0.0

Bed and Breakfast Soul Inn

Soul Inn B&B and Apartments is de droom van elke creatieve reiziger! Onze 10 unieke kamers zijn allen kunstzinnig en freaky ingericht. Omringd door kleurrijke verrassingen ontwaakt u in de ochtend in een heerlijk box-spring bed, gewekt door de geur van warme broodjes.