10 miljoen… waar moet dat naar toe?

 

We hebben weer een aantal stappen vooruit gezet met de website van Alternatief Genieten.

Twitter

We zijn erg blij met de inmiddels 70 trouwe volgers op Twitter. Sinds kort hebben we nu ook de mogelijkheid om een twitter-account op te nemen bij het artikel. Als dit wordt gedaan dan worden de laatste 5 berichten van het betreffende twitteraccount ook bij het artikel geplaatst.

Bel me niet

U kunt gebeld worden door commerciële bedrijven maar ook door goede-doelen-organisaties. De overheid heeft in de wet geregeld dat u het recht heeft om aan te geven dat u niet langer gebeld wilt worden voor aanbiedingen. U kunt uw gegevens gratis in een blokkaderegister laten opnemen, het zogenaamde Bel-me-niet Register. Daarbij kunt u opgeven voor één of meerdere sectoren geblokkeerd te willen worden Als u zich registreert dan blijft die registratie altijd geldig tot het moment dat u verhuist of andere telefoonnummers krijgt. U dient nummerwijzigingen of een verhuizing wel zelf door te geven aan het Bel-me-niet Register.

Nieuwe categorie: Biologisch

We hebben er een nieuwe categorie bij! Biologisch, zoals jullie wel zullen begrijpen past dit helemaal in de stijl van Alternatief Genieten. We hopen vele biologsche winkels en boerderijwinkels te mogen verwelkomen met een artikel op Alternatief Genieten.

10 Miljoen

Waar moet Google 10 miljoen besteden? Landmijnen cleanup? Transparante overheid? Onderwijs in Afrika?  Ken u Google.org al? Dit is het charity program domein van Google. Je vindt er in plaats van de bekende zoekmachine de ingang naar het filantropische programma Google Grants, The Google Foundation en diverse andere initiatieven. Google Org bevat een Weblog, showcases van het Google Grants programma en andere initiatieven die Google op het gebied van de globale problemen probeert aan te pakken. Zo is er aandacht voor klimaatverandering, wereldgezondheid en economische ontwikkeling en armoede.