accommodaties

uniek en bijzonder overnachten

Ontdek de meest bijzondere overnachtingen van Friesland. Heb je zin in een overnachting in een leuke B&B, tipi of boomhut? Verrassend overnachten in Friesland kan voor elke prijs.

Friesland biedt mooie accommodaties om te overnachten. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, of met je vrienden of vriendinnen.

2.8

Baaies

Slapen in een bajes aan een baai van het IJsselmeer. In een voormalig politiebureau, geschikt gemaakt voor max. 13 personen, kunt u slapen in een cel.
0.0

Kampari

Kampari, dat is kamperen met rust en ruimte om je heen en vooral met z’n tweetjes genieten van alles wat puur is!
0.0

Bed and Breakfast op de Vlakte

"Op de vlakte" B&B ligt zeer landelijk in het noordoosten van Friesland met Waddenzee, Lauwersmeer en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog binnen handbereik.
0.0

Het Kleine Paradijs

De yurt of ger van Het kleine Paradijs biedt zijn bewoners een warm, gezellig en avontuurlijk onderkomen
0.0

Hoeve Waterschap

Zittend in de hottub met een glaasje wijn (of emaille mok met pruttelkoffie) en uitzicht over het prachtige friese landschap waar een boot door het grasland glijdt, waan je je de boer te rijk
0.0

Bonnehof

Bijzonder overnachten in Friesland, geniet van de rust en ruimte in een gezellig ingerichte larikshouten vakantiehuis. Geschikt voor mindervaliden. Gratis Wi-Fi internet.
0.0

Bed and Breakfast BinnenInn

5 anders dan andere Bed and Breakfast -appartementen in een voormalige school in Friesland vlakbij de Wadden met Finse hottub in de tuin waar je alternatief kan genieten