Eetcafe Kult

Bezoek de website van Eetcafe Kult

In de Kult Bistro maken we vers, eerlijk en heerlijk eten voor je klaar. bekijk de website van eetcafe Kult voor de actuele menukaart. De keuken is dagelijks van 16:00 tot +/- 21:30 geopend.

Is de keuken gesloten? Dan serveren we bar-borrelhapjes zoals olijven, scharrel-worstjes, tortillachips met bliksems hete saus, quiches, broodjes, kaasfondue, bitterballen, friet en de beroemde notenmix.

Activiteiten in Cafe Kult

Kult staat bekend om het muziekaanbod – van house tot rock & roll, van jazz tot electro, van funk of reggae tot lounge. Op de vrijdag- en zaterdagavonden draaien er verschillende dj”s. Op de Stad-Groningse feestdagen biedt Kult podium aan live bands.

Professionele en beginnende kunstenaars tonen en verkopen in Kult hun werk. De exposities wisselen elke 22ste van de maand. Naast de inmiddels beruchte Kult Bingo Avonden met foute muziek en weergaloze prijzen (elke eerste dinsdag van de maand aanvang 22.00 uur, eenmalige kosten € 2,-), biedt Kult tal van andere spelletjes. Dobbelen aan de bar, trivianten aan tafel, roulette op de vide of badmintonnen op het terras.

Stitch and Bitch

Ook kun je heerlijk meedoen aan het befaamde Stitchen en Bitchen op elke eerste maandag en derde zondag van de maand vanaf 19.30 uur.

Foute Filmavond

Elke eerste zondag van de maand hebben we vanaf 20.00 uur de Foute Filmavond, met gratis popcorn!

 

Bezoek de website van Eetcafe Kult

Adresgegevens:
Steentilstraat 36
9711 GN GRONINGEN
050-3133304