activiteiten

unieke en bijzondere activiteiten

Zoek je een leuke activiteit voor een groepsuitje, familie of vriendenuitje? Op Alternatief Genieten vind je unieke en leuke activiteiten in Zuid-Holland. De een houdt van cultuur, de ander meer van natuur. Misschien ben je dol op wandelen en fietsen, of zit je juist liever binnen bij een workshop.

Bekijk ons unieke aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. Geniet en maak er een heerlijk uitje van met het hele gezin, familie of met je vrienden of vriendinnen.

0.0

Poppodium Paard van Troje

Poppodium Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering, Het Paardcafe Onder het genot van een hapje en drankje luistert u in het gezellige cafe en restaurant aan de Prinsegracht
0.0

Poppodium Bibelot

Poppodium Bibelot is gevestigd in de voormalige Bonifatiuskerk te Dordrecht. Naast popconcerten nemen ook dance-events, comedy, themafeesten en bijzondere projecten een belangrijke plaats in op het programma.
0.0

Kunstrondje Dordt

Een wandeling langs kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten, galeries en musea in Dordrecht In het historische centrum van Dordrecht zijn op loopafstand van elkaar ongeveer zeventig zaken gelegen, die kunst, antiek en curiosa, of (antiquarische) boeken verkopen.