Pleinbioscoop Rotterdam

De Pleinbioscoop Rotterdam is begonnen in 1987 op het Schouwburgplein en wordt ieder jaar medio augustus weer omgebouwd tot een grote en gezellige huiskamer. Naast een divers filmprogramma -van Hollywoodhit tot wereldcinema- biedt de Pleinbios je lekkere hapjes, verkoelende drankjes, muziek en meer. Kom weer genieten van het leukste gratis festival van Rotterdam!

De Pleinbios is elke avond vanaf 19.00 uur open. Voor de film start ben je dus al welkom voor een hapje en drankje met een muzikale omlijsting. Kom vroeg, want dan ben je verzekerd van de beste plekken of kun je één van onze banken bemachtigen, beschikbaar gesteld door Piekfijn! De filmvoorstelling begint bij schemering rond 21.30.

We zorgen ook voor de inwendige mens. Dit jaar zijn op de Pleinbios verschillende eettentjes aanwezig met lekkere snacks. En voor de grotere trek kun je ook eerst lekker gaan eten bij De Machinist. Daar kun je terecht voor een echte Pleinbioshap. Bewaar de bon, want daarmee kun je gratis een stoel huren

Bezoek de website