Poppodium Bibelot

Poppodium Bibelot is gevestigd in de voormalige Bonifatiuskerk te Dordrecht. Door dit diverse programma-aanbod is er plaats voor iedereen. Er wordt, behalve voor enkele dance-events, geen minimum leeftijd gehanteerd. Zolang jij je aan de huisregels houdt ben je welkom! Naast popconcerten nemen ook dance-events, comedy, themafeesten en bijzondere projecten een belangrijke plaats in op het programma.

Bibelot is een stichting waarbij de input van jongeren bepalend is voor het beleid dat Bibelot voert. De dagelijkse leiding van Bibelot is in handen van een professionele staf. Daarnaast kan Bibelot niet zonder vrijwilligers: zij zorgen voor en dragen bij aan o.a. de horeca, het licht, productie en de promotie van het programma. Bibelot is aangesloten bij de brancheorganisatie VNPF. Vrijwel het gehele clubcircuit werkt samen in deze belangenvereniging.

culturele organisatie zonder winstoogmerk

Poppodium Bibelot is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het podium heeft een subsidierelatie met de gemeente Dordrecht. Deze subsidie maakt het mogelijk activiteiten te organiseren die voor commerciële horeca niet interessant zijn. Bibelot is dus geen gewone club, maar wil als culturele organisatie een verantwoorde aanvulling zijn op het aanbod in de regio.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Noordendijk 148
3311 RR DORDRECHT
088 8885350