poppodia

Ga mee genieten van een lekkere muziek in een uniek poppodium! Op Alternatief Genieten vind je de leukste en gaafste poppodia van Utrecht met doordeweek en in het weekend de leukste concerten!

0.0

Theater Kikker

Theater Kikker is een veelzijdig theater in het centrum van Utrecht met eigentijds toneel, moderne dans, jeugdtheater en nieuwe muziek.
article placeholder
0.0

Wereldculturencentrum Club Rasa

Club RASA is een wereldculturencentrum in Utrecht, dat kunst en cultuur uit alle werelddelen op haar podium presenteert. In de goed geoutilleerde zaal, die ruimte biedt aan 200-350 bezoekers, vinden per seizoen ruim honderd concerten, theater- en dansvoorstellingen, literaire evenementen, festivals, en club-RASA-dansavonden plaats.
article placeholder
4.2

Poppodium Ekko

EKKO is één van de meest toonaangevende poppodia van Nederland waar nationale en internationale bands en DJ’s optreden
article placeholder
4.6

Poppodium Tivoli

Tivoli is een centrum voor popcultuur in hart van Utrecht. Met dik 305.000 bezoekers per jaar, behoort Tivoli tot de grotere poppodia van het Nederlandse clubcircuit. Poppodium Tivoliheeft twee locaties, te weten Tivoli Oudegracht en Tivoli de Helling.
article placeholder
0.0

Poppodium ACU

Het ACU is een politiek cultureel centrum, gelegen aan de Voorstraat in de binnenstad van Utrecht. Het ACU werkt onafhankelijk van (gemeentelijke) overheden, op niet commercië le basis en wordt gerund door vrijwilligers.