Poppodium Tivoli

Tivoli is een centrum voor popcultuur in hart van Utrecht. Met dik 305.000 bezoekers per jaar, behoort Tivoli tot de grotere poppodia van het Nederlandse clubcircuit. Poppodium Tivoliheeft twee locaties, te weten Tivoli Oudegracht en Tivoli de Helling.

Tivoli is een centrum voor popcultuur in hart van Utrecht. Met dik 305.000 bezoekers per jaar, behoort Tivoli tot de grotere poppodia van het Nederlandse clubcircuit. Poppodium Tivoli heeft twee locaties, te weten Tivoli Oudegracht en Tivoli de Helling.

In deze 2 zalen brengt Tivoli een gevarieerd programma: van internationale bands als Franz Ferdinand, Panic at the Disco en Patrick Watson tot de Nederlandse topacts als Voicst, Racoon, Blof, De Dijk en Within Temptation. Natuurlijk is er plaats voor doorbrekend talent: Pete & the Pirates, Alela Diane, Kyteman"s Hiphop Orkest, etc. Naast de vele concerten, brengen nationale en internationale dj"s 3 dagen in de week op de twee locaties de beste dansavonden op het gebied van electro tot hiphop en van 80"s tot dancehall.

Tivoli Oudegracht

is gevestigd aan de Oudegracht 245 en heeft een capaciteit voor 1000 personen. Deze zaal is gevestigd in een monumentaal pand- voorheen een weeshuis en een theaterzaal.

Tivoli de Helling

is een locatie op de Helling 7 voor 450 bezoekers. Tivoli de Helling is een relatief nieuw pand, voorheen een depot van een museum – en omgebouwd tot een moderne concertzaal.

 

Bezoek de website