Theater Kikker

Theater Kikker is een veelzijdig theater in het centrum van Utrecht met eigentijds toneel, moderne dans, jeugdtheater en nieuwe muziek. Theater Kikker beschikt over twee zalen: zijn “oude” kleine zaal met 72 zitplaatsen en een nieuwe, grote zaal met 172 stoelen.

Vernieuwende voorstellingen van jonge makers

Theater Kikker zoekt steeds naar vernieuwende voorstellingen en concerten in Nederland en Vlaanderen, vaak van jonge makers. In de programmering krijgen professionele theatergezelschappen en muziekensembles uit de eigen stad volop de ruimte. Ook de vele Utrechtse festivals zijn welkom in Kikker. Daar waar het volle programma het toelaat verhuurt Kikker graag zijn zalen aan amateurtheatergroepen. Voor studenten, scholieren en houders van een U-pas of KikkerKortingsPas kan je een korting van 2 à 3 euro krijgen bij een bezoek aan Theater Kikker.

Kikkerkoopje

Iedere maand kiezen we één voorstelling of concert uit waarvan we het extra leuk vinden als u die bezoekt: het KikkerKoopje van de maand. Vaak van beginnende of minder bekende makers, een programma niet meteen voor het grote publiek. Met een extreem-lage toegangsprijs hopen we u te verleiden op zoek te gaan naar het onbekende.

Bezoek de website

Adresgegevens:
Ganzenmarkt 14
3512 GD UTRECHT