Festivals augustus 2013

festival

Ook in de nazomer zijn er nog veel leuke festivals om je vrije tijd goed te besteden. Hier drie leuke festivals van augustus 2013:

15-08 t/m 25-09 Festival Noorderzon

In augustus staat het sfeervolle Groningse cultuurfestival Noorderzon weer op het programma. Het festival staat ieder jaar weer garant voor zomerse gezelligheid: voorstellingen, straatoptredens, kraampjes, exotisch eten en drinken, maar vooral lekker slenteren over het festivalterrein.

23-08 t/m 15-09 Magneet Festival

Door de diversiteit is Magneet Festival een bijzonder cultureel evenement, waar iedere dag een verrassing is. Magneet Festival is een evenement waarbij bezoekers via het co-creatie-internetplatform eigen creatieve ideeën kunnen indienen en daarmee de mogelijkheid creëren om zelf inhoud aan het festival te geven. Stadsdeel Amsterdam Oost stelt daarvoor een uniek terrein ter beschikking, een zandvlakte langs de ring A10

27-08 t/m 07-09 Nazomerfestival

Locatievoorstellingen, speciaal gemaakt voor bijzondere locaties in het landschap zorgen voor spektakel, drama, vreugde en ontroering. Een unieke belevenis voor iedereen. Het bruisende festivalhart is het centrale ontmoetingspunt met kleine voorstellingen op unieke plekken, concerten, beeldende kunst, talkshows en workshops.

Naast deze festivals zijn festival de Parade en Kunsten op Straat international straattheaterfestival in Overijssel nog steeds in volle gang.

En check onze agenda en geniet van meer leuke nazomerse festivals!