soChicken – Een mooier leven

Maak wat moois van je leven! Het liefst zouden de mensen achter soChicken je persoonlijk komen uitleggen hoe je je leven dan precies mooier maakt! Maar omdat ze daar niet aan kunnen beginnen hebben ze soChicken voor je ontwikkeld. soChicken helpt je je leven mooier te maken!

Praktische en nuchtere tips

Bij soChicken schrijven ze al ruime tijde bijna iedere werkdag eigen artikelen met handige en bruikbare tips. Daarbij doen ze steeds erg hun best om deze tips zo helder en praktisch mogelijk te maken en met succes.

Voor iedereen betekent een mooi leven natuurlijk weer iets anders.

De soChicken Lifestyle

  • Wees lief voor jezelf
  • Wees lief voor je omgeving
  • Ga doelbewust door het leven
  • Respecteer je lichaam
  • Geniet van het leven

Doe je best om steeds bewust te genieten van het moment. Geniet van kleine en grote dingen, geniet van liefde, van vrienden, van de natuur, van rust en van seks. Geniet van mooie spullen, geweldige muziek, je huisdier, je werk en ga zo maar door. Neem momenten voor jezelf om tot rust te komen. Het leven is mooier als je ervan geniet.

Op soChicken vind je inmiddels een schat aan informatie met talloze tips voor een mooier leven. Bovendien kun je lid worden van soChicken Magazine, een gratis E-Mail magazine met wekelijks een leuke huiswerkopdracht!

Bezoek de website