Aan de blijmarkt in Zwolle bevindt zich filmtheater het Fraterhuis. Met name de arthouse films worden vertoond in het karakteristieke Fraterhuis.

De hoofdfilm begint meteen, dus zorg dat je er niks van mist. Het Fraterhuis is vanzelfsprekend bijzonder trots op de betrokkenheid, de inzet en het enthousiasme van onze 100 vrijwilligers en ruim 3.000 vrienden. Daarnaast kent het filmtheater ook nog een kring van trouwe partners die ieder op hun eigen wijze een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de filmcultuur in Zwolle.

FraterFocus – laatste maandag van de maand

Een nieuwe cultureel initiatief van Filmtheater Fraterhuis : FraterFocus. De speciale FraterFocus filmvoorstelling is er iedere laatste maandag van de maand. Hiemee wil het Fraterhuis het filmpubliek maandelijks iets extra bieden: het publiek kan in gesprek met een gast uit de filmwereld of een kenner van een onderwerp uit de film, maar ook muzikaal of culinair is van alles mogelijk. Voor deze extra lange voorstelling geldt een toeslag van 1,75, dit is inclusief pauzedrankje naar keuze.

Bij het Fraterhuis kan je terecht voor een heerlijk avond alternatief filmvermaak.

 

Bezoek de website

Adresgegevens:
Blijmarkt 25
8011 ND ZWOLLE
Filmtheater Fraterhuis
Reader Rating 0 Votes