Filmhuis De Keizer

Bezoek de website van Filmhuis De Keizer

Het filmhuis van Deventer vertoont recente films, klassiekers, jeugdfilm en nog veel meer! Filmhuis De Keizer is dé plek in Deventer waar de betere film vertoond wordt: films die iets (meer) te bieden hebben voor een zo breed mogelijk publiek. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Alles in een ongedwongen sfeer en in de meest sfeervolle filmzalen van Oost-Nederland. Filmhuis de Keizer heeft de volgende twee zalen die beide zijn voorzien van heerlijk fijne stoelen en royale beenruimte; de Roggezaal (90 stoelen) en de Keizerzaal (49 stoelen).

De vertoningen van filmhuis De Keizer worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 85 enthousiaste vrijwilligers.

Bijzondere activiteiten

Elk jaar wordt in filmhuis De Keizer het Internationaal Jongeren Film Festival Deventer georganiseerd i.s.m. het Etty Hillesum Lyceum. Jongeren uit heel Europa doen aan dit festival mee.

Ook is filmhuis De Keizer al jaren hét filmhuis in Nederland als het gaat om de Duitse film. De organisatie van het landelijke Duitse filmprogramma Filmspiegel is wat dat betreft illustratief. Verder doet filmhuis De Keizer mee aan diverse plaatselijke culturele projecten en aan landelijke festivals op het gebied van film.

Adresgegevens:
Keizerstraat 78
7411 HH Deventer
Reserveren: 0570 – 600515

Bezoek de website van Filmhuis De Keizer