Images, Filmtheater en Cafe

In Filmhuis Images heeft u genoeg keuze uit mooie culturele kwaliteitsfilms. Op de website van Images vindt u actuele informatie over het filmprogamma (films deze week, de komende premières, de grote en kleine speciale programma”s (specials).

Images neemt ook deel aan twee grote festivals: het IFFR en Ciné Premières. Op de website pagina vindt u de openingstijden van café en kassa, alsook de prijzen en de algemene regels.

Café van Images

Natuurlijk biedt ForumImages meer dan debat, film en cultuur. In het Café van Images liggen diverse filmrecensies ter inzage. Bezoekers van de bioscoop kunnen er onder het genot van een hapje en drankje de film bespreken die ze net hebben gezien. Maar ook zonder filmbezoek bent u van harte welkom in het café van ForumImages. Er is een grote leestafel met een ruim aanbod aan kranten en lectuur. U kunt in ForumImages ook prima wat eten, drinken, mensen kijken en ontmoeten: in de entreehal bij de espressobar plus, in het filmcafé op de eerste etage en bij mooi weer op het terras voor de deur. Een lekkere lunch, een snel biertje voor de film, ‘s ochtends een goede espresso bij de krant, in de namiddag of avond een glas goede wijn. Alles vers en zo veel mogelijk biologisch.

reserveren per e-mail is niet mogelijk

Bezoek de website

Adresgegevens:
Hereplein 73
9711 GD GRONINGEN
050-3120433