De Fledder

De Fledder in Kloosterburen : plantage waar bijzonder biologisch fruit wordt gekweekt. Winkel met biologische- en streekproducten. De Fledder organiseert waddenwijnwandelingen : een biologische, culturele en historische traktatie.

De Fledder in Kloosterburen : plantage waar bijzonder biologisch fruit wordt gekweekt. Winkel met biologische- en streekproducten.

De Fledder organiseert waddenwijnwandelingen : een biologische, culturele en historische traktatie.

Waddenwijn Wandeling

Een culturele, biologische en historische traktatie! In de bijzondere omgeving van het Hogeland wordt al wandelend uit de doeken gedaan hoe dit gedeelte van het Groninger land – de kwelders, polders, dijken, dorpen – is ontstaan, wat haar functie, het belang en vooral haar schoonheid is.

Zelf telen, zelf produceren en zelf verkopen

Wij ontvangen u in onze winkel aan huis met thee/koffie en zelfgemaakte appelbeskoek. Na voldoende energie te hebben opgedaan, vertrekken wij richting de kwelders. Via rustieke boerenpaden, over dijken en door de polder ervaart u de rust en de ruimte van het prachtige Hogeland.

 

Het feit dat een winkel die twee dagen per week open is (op vrijdag en zaterdag) toch een compleet en vers assortiment kan aanbieden.

Adresgegevens:
Hoofdstraat 71
9977 RC Kloosterburen
Tel.: 0595 481713

Openingstijden: Vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 08.30 uur tot 16.00 uur.
Overige dagen even aanbellen.

 

Bezoek de website