Zienemaan en Sterren Groningen

Zienemaan en Sterren

Precies na Noorderzon brengt ook deze zomer Zienemaan & Sterren een reeks openluchtfilms naar Groningen. Deze films worden vertoond in de openlucht op het sfeervol aangeklede Ebbingekwartier (boterdiep) en vaak ook de Grote Markt van Groningen.

Zienemaan en Sterren laat je in een laagdrempelige omgeving in aanraking laten komen met kwaliteitsfilms. Een open en toegankelijke sfeer waar het festivalgevoel belangrijker is dan een hoge kassaomzet. Kom naar de grasweide van het Ebbingekwartier (Boterdiep) en laat je overrompelen!

Wat kan je verwachten? Een uniek filmprogramma, kunstzinnige voorfilmpjes, brutale openluchtkunst, prachtig uitzicht, een goedgevulde bar en relaxte bezoekers in zomerse avondsferen. Zienemaan & Sterren is een project van Vera Zienema en het Groninger Forum en wordt gesteund door de Gemeente Groningen.

Kleedje mee!

Iedereen is welkom! Zorg dus dat je ruim van tevoren aanwezig bent als je zeker wilt zijn van een goede zitplaats of neem een eigen stoel of kleedje mee. Zienemaan & Sterren zorgt voor een goedgevulde bar en er zijn diverse eetstandjes. Voorafgaande en na afloop van de film zorgt een dj voor de beste zomeravonddeuntjes.

Bezoek de website