Koe knuffelen

koe knuffelen

In de hedendaagse maatschappij zoekt men steeds meer naar rust en ontspanning, manieren om te onthaasten. Tijdens een workshop koe knuffelen gaat het vooral om rust en genieten, een ontspannende kennismaking met het platteland. Het koe knuffelen is een mogelijkheid om iets compleet anders te doen. Ervaar zelf wat het echte “buitenleven” is. De mensen gaan weer een stukje terug naar de natuur.

Meer dan genieten alleen

Koe knuffelen heeft bewezen dat het meer is dan genieten tegen een warm koeien lijf. Kinderen met slaap problemen vallen in slaap door het zachte wiegen van de buik tijdens de ademhaling van de koe. De boeren werken dagelijks met veel plezier en met respect tussen de dieren. Plezier en respect staan centraal bij deze bijzondere ontmoeting met de dieren, bij het koe knuffelen. Vaak wordt je ontvangen op de boerderij met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Al kuierend door de weide maak je kennis met de dieren.

Na de momenten van innerlijke rust wordt u meegenomen om uiteindelijk de 3 stappen van het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen. Al deze voorbereidingen zijn nodig om tot de vredige rust van de dieren te komen. Deze bijzondere ontmoeting brengt de mensen dichter bij de natuur, dichter bij de koeien om zo uiteindelijk de stappen van het koe knuffelen te leren.

Enkele adressen waar u kunt koe-knuffelen:

of zoek verder op google naar de verschillende koeknuffel adressen.