Living on the Edge

Bizar: Living on the Edge

Voor de twee kunstenaar broers Tiago en Gabriel Primo is de vloer in Rio de Janeiro letterlijk onder hun voeten verdwenen. De twee kunstenaars leven een paar maanden in een huis zonder vloeren in Rio. Ze eten, werken en slapen hangend aan een gevel. Met behulp van klimmateriaal verplaatsen zij zich van hangmat naar bureau en naar de platenspeler voor een muziekje. Het meubilair is verankerd in de muur. De broers krijgen in elk geval genoeg reacties. Sommige passanten schrikken zich rot als ze ontdekken dat de twee geen poppen zijn maar levende mensen. De tentoonstelling duurt tot 22 augustus. En dat valt niet mee, de broers hangen al sinds eind mei aan de muur. Ze zullen nog de nodige regenbuien moeten trotseren maar het ergst vinden ze het luisteren naar dronkaards die midden in de nacht hun hele leven in geur en kleur met de broers willen delen.

Updates aan de website van Alternatief Genieten

Nieuwsartikelen
Alternatief Genieten is constant bezig om haar website te verbeteren. Onlangs hebben we deze nieuwsartikelen selectie toegevoegd aan de website en hebben we de beheermodule van artikelen flink aangepakt. Er liggen nog genoeg plannen die op termijn worden uitgevoerd om de website nog beter en gebruikersvriendelijker te maken. De nieuws artikelen worden momenteel alleen bekend gemaakt via onze RSS feed en Twitter of meld je alvast aan voor één van de leukste mailinglijst van Nederland!

Artikelen zijn nu te plaatsen in verschillende Categorieën
Sinds de invoering van verschillende categorieen is gemiddelde aantal paginas per bezoek gestegen. We hopen hier een nieuw en betere navigatiestructuur op de website te hebben gemaakt en uit de statistieken blijkt dat het een positief effect heeft op onze bezoekers. Uit de statistieken blijkt dat veel van onze artikelen goed scoren in de zoekmachines en we steeds beter worden gevonden. We hebben nu de beschikking over de volgende cateegorien: Activiteiten, Biologisch, Eetcafe, Festival, Nationaal Park, Online, Overnachting, Poppodia en Weekendje weg. In de toekomst zullen er ongetwijfeld nog meer categorien bij gaan komen, maar we verwachten het hier voorlopig mee te kunnen doen.

Heeft u nog leuke suggesties om onze community nog beter te maken? Neem contact met ons op, vul ons contactformulier in, mail info(at)alternatiefgenieten.nl of twitter ons http://twitter.com/Alternatief

Alternatief Genieten op Twitter

Sinds Alternatief Genieten actief is op Twitter hebben we een aantal van onze artikelen gepost, en zijn we op zoek gegaan naar gelijkgestemden. De eerste weken waren zeer verrassend en Alternatief Genieten is trots op de followers die ze tot nu toe heeft gekregen. Bekende en indrukwekkende namen onder de twitteraars als @Werchter, @NoorderzonNL, @OerolFestival, @Melkweg, en @Lowlands.

 

Followers, bedankt voor het volgen van Alternatief Genieten op Twitter!!

Duurzaam Noorderzonfestival

Duurzaamheid is een ‘hot item’ tegenwoordig: met zijn allen willen we immers graag een verschil maken. Soms zijn het slechts kretologieën, soms zijn het hele goede initiatieven. Noorderzon wil in de periode 2009-2012 echt verschil proberen te maken. En dat doen we door dit jaar al maatregelen te nemen die het festival schoner, eerlijker en duurzamer maken. Door het plaatsen van energieopwekkende wipkippen, windmolens en zonnepanelen wil de organisatie zorgen dat het festival milieuvriendelijker wordt.

Programma Noorderzon
Na dagen bloed, zweet en tranen – maar het was het waard! – staat het volledige programma van onze aanstaande editie on line. Uiteraard zitten er her en der nog wat schoonheidsfoutjes in, er komt nog (nog meer? ja, nog meer!) wat programmering bij, maar voor 99,99% is het hele programma hierbij aan u gepresenteerd. Met gepaste trots.

Lees meer over het Noorderzon Festival.