VPRO – 3VOOR12 Luisterpaal

De 3voor12 website van de VPRO brengt via de Luisterpaal regelmatig nieuwe cd’s onder de aandacht. Met de 3VOOR12 Luisterpaal van de VPRO kun luisteren naar nieuwe albums, nog voordat ze in de winkel liggen. Op die manier ontdek je nieuwe muziek en maak je natuurlijk een goeie indruk op je vrienden omdat je altijd de nieuwste bands kent.

VPRO Luisterpaal | Android en iPhone

De Luisterpaal was tot nu toe via de website te gebruiken. Voor de 3VOOR12 Luisterpaal hoef je nu niet langer je computer aan te zetten. De applicaties zijn door een testpanel van 3VOOR12 eerst uitvoerig getest en goed bevonden.

Je kunt deze mobiele Luisterpaalapplicatie voor je mobiel via onderstaande URL downloaden.

Scrobble je Luisterpaal naar Last.FM

Lekker naar de 3VOOR12 Luisterpaal luisteren terwijl ook je Last.fm profiel gespekt wordt, nu kan het! Je hoeft niet je Last.fm wachtwoord te geven, dat zou niet veilig zijn, dus daar hebben ze bij Last.fm iets op bedacht. Op http://scrobble.it/luisterpaal/  word je even omgeleid via Last.fm, waar je toestemming geeft aan de Luisterpaal Scrobbler om te scrobbelen. Daarna wordt je weer hier naartoe gestuurd, en zal de 3VOOR12 Luisterpaal verschijnen.

Bezoek de website