De muziek komt uit allerlei landen langs de Noordzeekust, maar altijd is daar het wad als vertrek- en aankomstplaats. Waad je mee?

Waden, een theatraal ontbijtconcert

Waden is concert, theater en ontbijt ineen. Het wad en de zee spelen de hoofdrol in een verhaal dat prikkelt, boeit en verstrooit. Fado, folk en chanson wisselen elkaar af als eb en vloed op het wad. Zangeres Ellen Bakker en pianiste Corinne Staal voeren het publiek mee op een muzikale zinnenreis.

De voorstelling toert in seizoen 2013/2014 langs de kleine kerken in Friesland en Groningen. Bij de voorstelling hoort een ontbijtbuffet van streekproducten. Na de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om verder te genieten op een wandeling, fietstocht of een ander uitje in de omgeving. Het muzikale tweetal wil hun publiek graag ontspanning, plezier en natuurlijk de aantrekkingskracht en bijzondere sfeer van het wad meegeven. Regionale samenwerking staat bij het duo hoog in het vaandel.

Inmiddels is er in de noordelijke regio’s al een aantal B&B’s, restaurants en wellnesscentra dat de voorstelling heeft opgenomen in een arrangement, om het warme zondagochtendgevoel uit te breiden tot een compleet verwenweekend.

Bezoek de website