eetcafes

Extra lekker eten doe je in een alternatief eetcafé, of je nu echt wilt dineren of gewoon van een snel hapje wilt genieten. Waar wil jij uit eten? Kies je favoriete restaurant uit alle verrassende eetcafés van Noord-Holland

article placeholder
3.6

The Coffee Bakery

The Coffee Bakery in Haarlem, heerlijk ontspannen en genieten van al het lekkers. Huisgemaakte taarten, heerlijke croissaints, sandwiches en petit fours.
0.0

Restaurant Zuidam

Restaurant Zuidam, ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem en in deze voormalige scheepswerf vind je een eigentijds restaurant met behoud van de historische waarden.
3.6

Einde van de Wereld

Aan het IJ, het Einde van de Wereld. Vrijwilligers restaurantboot met dekterras heerlijk eten voor weinig centjes
Noorderlichtcafe Noord-Holland
4.2

Het Noorderlichtcafe

Het Noorderlichtcafe is te vinden op een van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je iedere dag vanaf 11:00 uur genieten van een lekkere lunch en avondmaaltijd. Schitterende locatie, prima interieur, zowel het gebouw als de inrichting
0.0

High Tea Amsterdam – Gartine

High Tea Amsterdam, bij restaurant Gartine, oud Frans voor klein akkertje of moesland. 25 kilometer verderop duiken beide in de moestuin om te werken, maar vooral ook te genieten van een wijntje, stokbrood en kaas.