Het Noorderlichtcafe

Noorderlichtcafe Noord-Holland

Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je iedere dag vanaf 11:00 uur genieten van een lekkere lunch en avondmaaltijd.

Met de auto onvindbaar

Dit bijzondere plekje is met de auto onvindbaar dus is het raadzaam om het pontje te nemen. Met links een geweldig uitzicht op het IJ en rechts een gigantische hijskraan zit je echt op een aparte plek. Op de achtergrond de krekels, boven je hoofd de slingers met gekleurde lampenpeertjes en de picknicktafels op het zandveldje, ben je een beetje in het buitenland. Het restaurant zelf is een doorzichtige hangar van golvend plexiglas, waar je prima binnen kunt zitten. Als je buiten zit, loop je naar binnen om je bestelling door te geven. Het eten is eenvoudig en zeker goedkoop. Zeebaars met citrusvruchten of lamstoof en toe een cheesecake of limoncello-ijs. De vriendelijke en persoonlijke bediening maken de relaxte en ongedwongen sfeer van dit schattige plekje buitenland helemaal af.

het mooiste uitzicht van Amsterdam

Schitterende locatie, prima interieur’, zowel het gebouw als de inrichting – ‘je waant je in het buitenland’. Er is een ‘kleine kaart, maar met originele gerechten’. De sfeer is ‘altijd goed: ongedwongen en gezellig’ en het terras heeft ‘het mooiste uitzicht van Amsterdam’.

Een bezoek aan Noorderlicht is gelijk een bezoek aan de NDSM-werf. Op deze oude scheepswerf werken zo”n honderd creatieve bedrijven en bedrijfjes in hun zelfgebouwde ateliers.

Hopelijk tot snel aan een van onze tafels!

Bezoek de website

Adresgegevens:
NDSM Plein 102
1033 WB AMSTERDAM
020-4922770