Aangesloten bij Maisons d”Hotes de caractere, Karaktervolle gastenkamers. Uw sfeervol en zonnig appartement ligt op de begane grond en beschikt over een eigen keukentje om een ontbijt klaar te maken en koffie en thee te zetten. Er is een magnetron aanwezig om eventuele kant en klare maaltijden in op te warmen en een koelkast om lekkere hapjes en een fles wijn koel te kunnen bewaren.

Zo vrij als de Amsterdammers zelf… een oase midden in het centrum

Aangesloten bij Maisons d”Hotes de caractere, Karaktervolle gastenkamers. Uw sfeervol en zonnig appartement ligt op de begane grond en beschikt over een eigen keukentje om een ontbijt klaar te maken en koffie en thee te zetten. Er is een magnetron aanwezig om eventuele kant en klare maaltijden in op te warmen en een koelkast om lekkere hapjes en een fles wijn koel te kunnen bewaren. Verder is er een hoge tafel met twee gemakkelijke stoelen en 1 tweepersoons of 2 eenpersoons bedden. Dit appartement heeft een eigen sanitair met een toilet, wastafel en een douche en heeft centrale verwarming. Er is een radio met een CD-speler aanwezig om wakker te worden met uw lievelingsmuziek. Aan de straat zijde zijn er twee openslaande deuren waar u heerlijk in de zon kan zitten en kan kijken naar wat ganzen die voorbijwaggelen of wat buurkinderen die op straat spelen. Tegenover uw appartement is onze steiger waarvan u met het bootje vertrekt. U kunt zelf in de directe omgeving de lekkerste dingen kopen voor uw ontbijtje want de winkels zijn alle dagen open. Het is echter niet toegestaan om in het in de accommodatie te roken.

Op het water in de lente, zomer en najaar

Degenen die de documentaire “Het Hollandsche licht” hebben gezien weten wat bedoeld wordt met de bijzondere reflectie van het licht in het water, het zonlicht dat schijnt door de uitlopende iepen of s”avonds de weerspiegeling van alle lichtjes in het water. Het mooist is het licht op de Amstel of het IJ tegen de avond als de zon laag staat. Een motorbootje staat tot uw beschikking als u dat wilt om vanaf het Prinseneiland ontdekkingstochtjes te maken. U krijgt een boekje mee vol met leuke tips voor op en langs het water. Een picknickmand behoort ook tot de uitrusting. Jaloerse blikken zullen u volgen, de overige watergebruikers groeten u bij het passeren. U bent net als zij een geluksvogel! Ons bootje is eenvoudig te bedienen. Omdat het weer wel eens niet mee werkt krijgt u twee grote zonnige paraplu”s mee.

Ook in de herfst is het in Amsterdam heerlijk toeven. Op het water is het wat rustiger terwijl de verkleuring van de bomen en het zachte licht een wat dromerige sfeer scheppen. Heerlijk om aan te meren bij een kroegje om onder het genot van een herfstbockje naar buiten te staren. En als het najaarszonnetje schijnt kunt u ook nog aanschuiven op een van de vele gezellige (verwarmde) terrasjes.

U bent van harte welkom vanaf 18.00 op de eerste dag tot 18.00 op de laatste dag zodat u die dag ook nog een volle vaardag heeft.

Bezoek de website

Uw eigen huisje en bootje in Amsterdam
Reader Rating 0 Votes