Poppodium het Burgerweeshuis

Het Burgerweeshuis is het cultuur- en poppodium van Deventer. Het Burgerweeshuis is voornamelijk een poppodium met onder andere een zaal met ruimte voor 450 mensen en met twee bars. Veel bekende nationale artiesten hebben opgetreden in het Burgerweeshuis, onder andere Ilse de Lange, Johan, Bettie Serveert, Osdorp Posse, Within Temptation, Postmen, Racoon, Relax, en Spinvis. Ook vele internationale artiesten hebben het podium van Het Burgerweeshuis al eens betreden.

Het poppodium Burgerweeshuis biedt afwisselende concerten en er is altijd wel iets wat de aandacht trekt om te gaan kijken. Dat is door de jaren heen altijd zo gebleven. Het personeel is leuk, de sfeer tijdens concerten over het algemeen heel goed. Ook met een niet al te hoog inkomen kun je toch een redelijk geprijsde avond hebben. Het Burgerweeshuis is een van de weinige plekken in de regio waar zo”n afwisselend programma geboden wordt.

Daarnaast organiseert het Burgerweeshuis dansavonden variërend van All-times party”s tot minimal-avonden. Ook worden er diverse danscursussen georganiseerd, zoals Salsa, Tango, Djembé en West Afrikaanse dans.

Eetcafe het Burgerweeshuis

Elke zondag daghappen voor maar 8 euro (3 gangen). Het café gaat om 16.00 uur open en na het kweken van een goede eetlust kan er van 17.00 tot 20.00 uur gegeten worden.

 

Bezoek de website

Adresgegevens:
Bagijnenstraat 9
7411 PT DEVENTER
0570-619198