0.0

Koe in de Kost

Kom slapen bij KOE IN DE KOST en beleef de boerderij van boer Frans en Truus Alferink!
0.0

Erfgoed Bossem

U kunt bij Erfgoed Bossem logeren in de comfortabele boerderijkamers, luxe safari lodgetenten, unieke sterrenkubussen of lekker kamperen
0.0

Reggehooiberg Molke

Slapen in een hooiberg, wie wil dat nu niet? Slapen in een hooiberg is een unieke beleving. De Reggehooiberg is voorzien van alle luxe, onder andere een 2-persoons infraroodsauna.
article placeholder

Waterval Internationaal Vertelfestival

Zwolle bruist van de verhalen tijdens Waterval Internationaal Vertelfestival Zwolle, de eerste week van juni. Vertellingen voor jong en oud, volwassenen, kinderen, families. Van fantastische verhalen tot literaire en muzikale vertellingen. Dit jaar is het thema - Nieuw Talent. Van 1 tot en met 6 juni 2010. Een bruisend weekeindlang theatervoorstellingen, kilometers boeken en verhalen!
Doepark Nooterhof
0.0

Doepark Nooterhof

In het hart van het Doepark Nooterhof staat het Earthship, het eerste aardehuis van de Benelux, een absoluut toonbeeld van duurzaam bouwen. Voor jong en oud een ontdekking waard en het bruist van natuuractiviteiten.
3.6

Filmhuis De Keizer

Filmhuis de Keizer in Deventer, de plek voor de betere films die net iets meer te bieden hebben. 2 zalen voorzien van fijne stoelen en royale beenruimte