Hihahut - Sterrenkijker avond
0.5

Hihahut

De mensen achter Hihahut hebben een erg leuk concept ontwikkeld. Ze hebben allen een passie voor natuur en avontuur. Op dit moment zijn er vier prachtige hutten...
0.0

Logeerboot Kralingen

Logeren op een loftboot, een unieke nautische belevenis. Lekker slapen in een comfortabel, luxieus ingericht appartement en genieten van het uitzicht op de Nieuwe Maas op het zonnige terras op het dek. Eigen entree en veel privacy , het centrum van Rotterdam op 10-20 minuten afstand te bereiken met openbaar vervoer of fiets. Gratis parkeren.
0.0

Logeerboot Visithor

Logeren op zijn Rotterdamst in het maritieme hart van de stad. Comfortabel overnachten op een stoer schip dat de perfecte uitvalsbasis is voor alles wat er te beleven is in Rotterdam.
article placeholder

Image Festival

Het image-festival zet Rotterdam in het teken van imaginary and visual culture. Een festival met presentaties van gepassioneerde kunstenaars, voor iedereen die geinteresseerd in het proces van beelden en de betekenis ervan.
0.0

Poppodium Paard van Troje

Poppodium Paard van Troje staat garant voor een brede en gevarieerde programmering, Het Paardcafe Onder het genot van een hapje en drankje luistert u in het gezellige cafe en restaurant aan de Prinsegracht